Om oss

Chrisco Sport AS ble etablert i 1979 av tidligere Skihopper Christoffer Selbekk. Chrisco Sport var i starten et vintersportsfirma, med fokus på ski, briller og støvler. Chrisco Sport AS begynte med golfutstyr i 1982 og er det firma i Norge som har holdt på lengst med golfutstyr. Fra 1998 til 2011 var firmanavnet Chrisco Golf AS, etter mer fokus på sportsrelaterte merker skiftet vi i 2012 navnet tilbake til Chrisco Sport AS.

Chrisco Sport AS ble våren 2015 to selskaper; Chrisco Sport As og Chrisco Golf As. Vi har kontorer og lager på Eiksmarka i Bærum.

Vårt fokus er god service og raske leveringer. Vårt mål er å sende ut alle bestillinger samme dag på suppleringer. Vi har kompetente selgere som selv har drevet eller driver med idrett, og de kan derfor gi ærlige svar til våre forhandlere på alle våre produkter. Vår styrke er god service, rask oppfølging og raske leveringer.

Arena

Arena er et av verdens ledende merker innen badetøy og tilbehør, spesielt til basseng bruk.Chrisco Sport AS har vært distributører av Arena svømmetøy siden 2002.  Arena har vært leverandør til NSF siden 2002. Og i 2022 forlenget Arena avtalen med Norges Svømmeforbund med ytterligere fire år.