4236 4236 4236

Arena W Team Shorts Solid

Royal,

Varenr: 3-4896-800
Andre farger
Arena W Team Shorts Solid Black
Arena W Team Shorts Solid Navy
Størrelse
L
Veil.449,-

Arena W Team Shorts Solid – Sporty Shorts med Stil og Komfort for Aktive Kvinner!

Arena W Team Shorts Solid er de ideelle shortsene for kvinner som ønsker å kombinere sporty stil med høy ytelse og komfort. Disse shortsene er designet for å gi deg bevegelsesfrihet og selvtillit under alle dine aktive aktiviteter.

Hovedegenskaper:

  1. Solid Design med Stil: Den enkle og moderne solid-designen gir shortsene et sporty utseende som enkelt kan kombineres med andre treningsklær eller hverdagsantrekk.

  2. Ytelsesorientert Materiale: Laget av pustende og hurtigtørkende stoff som holder deg komfortabel under trening eller aktiviteter. Materialet gir god bevegelsesfrihet og føles lett på kroppen.

  3. Elastisk Midje med Snor: Shortsene har en elastisk midje med en justerbar snor, som gir en sikker passform og muligheten til å tilpasse passformen etter dine preferanser. Dette gjør dem ideelle for kvinner i alle størrelser.

  4. Raglanermer: Raglanermene gir shortsene et sporty og moderne preg samtidig som de gir bedre bevegelsesfrihet. De gir også en mer behagelig passform rundt hoftene.

  5. Arena Logo Detaljer: Den velkjente Arena-logoen er tydelig plassert på shortsene, og symboliserer kvalitet og prestasjon innen svømmeindustrien.

  6. Allsidig Bruk: W Team Shorts Solid er allsidige og egnet for en rekke aktiviteter, enten det er trening, jogging, eller som en del av en avslappet hverdagsstil.

  7. Holdbar Konstruksjon: Shortsene er laget med holdbarhet i tankene, slik at de tåler gjentatt vask og slitasje uten å miste formen eller fargen.

Arena W Team Shorts Solid er ikke bare shorts; de er en essensiell del av ditt aktive garderobeutvalg. Ta på deg disse shortsene og nyt komforten og stilen uansett hvor dine eventyr fører deg!