4893 4893 4893

Arena Jr Team Bermuda Panel

Navy

Varenr: 3-4920-700
Andre farger
Arena Jr Team Bermuda Panel Black
Arena Jr Team Bermuda Panel Royal
Størrelse
Veil.499,-

Arena Jr Team Bermuda Panel – Sporty Shorts for Fremtidige Svømmestjerner!

Arena Jr Team Bermuda Panel er utviklet for de unge svømmerne som ønsker stilige og funksjonelle shorts som kan brukes både ved bassenget og i fritiden. Disse shortsen er designet for å gi komfort og en sporty look til unge svømmere.

Hovedegenskaper:

  1. Pustende Materiale: Shortsen er laget av pustende stoff som gir optimal luftsirkulasjon. Dette gjør den ideell for aktive aktiviteter og varme dager ved bassenget.

  2. Moderne Design med Kontrastpaneler: Jr Team Bermuda Panel har et moderne design med kontrastpaneler som gir en ungdommelig og sporty estetikk. Dette gjør shortsen til et stilfullt tillegg til svømmeutstyret.

  3. Elastisk Midje med Snor: Shortsen har en elastisk midje med en justerbar snor, slik at svømmerne kan tilpasse passformen etter sine individuelle preferanser. Dette gir også en sikker passform og komfort.

  4. Lommer: Praktiske lommer gir plass til små eiendeler som nøkler, mobiltelefon eller annet nødvendig utstyr. Dette gjør shortsen praktisk for både svømmetrening og daglig bruk.

  5. Avtalnede Hem: Avrundede hem gir en moderne og ungdommelig touch til designet samtidig som de gir økt bevegelsesfrihet.

  6. Arena Logo Detaljer: Den ikoniske Arena-logoen er trykt på shortsen, og symboliserer kvalitet og prestasjon innen svømmeindustrien.

  7. Allsidig Bruk: Jr Team Bermuda Panel er egnet for både svømmetrening og fritidsbruk. Den er ideell for unge svømmere som ønsker å vise sin lidenskap for sporten med stil.

  8. Enkel Vedlikehold: Laget med materialer som er enkle å vedlikeholde. Shortsen beholder formen og fargene selv etter gjentatt vask.

Arena Jr Team Bermuda Panel er ikke bare et par shorts; de er en måte for unge svømmere å uttrykke sin entusiasme og stolthet for svømming. Gi de unge stjernene et trendy og komfortabelt alternativ med disse sporty shortsen fra Arena