1507

Arena TL Jr Bermuda

Navy

Varenr: 3-11357-70
Størrelse
Veil.449,-

Arena TL Jr Bermuda – Sporty og Komfortabel Stil for Ungdommelig Energi!

Arena TL Jr Bermuda er den perfekte korte buksen for unge utøvere som ønsker å kombinere sporty stil med optimal komfort. Disse bermudashortsene er designet for å gi deg bevegelsesfrihet og stil på og utenfor treningssenteret.

Hovedegenskaper:

  1. Pustende Materiale: Laget av pustende stoff som holder deg kjølig under aktivitetene, perfekt for sport og fritidsbruk.

  2. Elastisk Linning: Den elastiske linningen gir en tettsittende og komfortabel passform samtidig som den gir muligheten for enkel justering.

  3. Lettdryssende Stoff: Konstruert med lettdryssende stoff som transporterer fuktighet vekk fra kroppen, og holder deg tørr under trening.

  4. Moderne Snitt: Med et moderne snitt gir TL Jr Bermuda et sporty utseende som passer perfekt til den aktive livsstilen.

  5. Fleksibilitet: Designet med tanke på bevegelsesfrihet, slik at unge utøvere kan delta i ulike aktiviteter med komfort.

  6. Flere Lommer: Utstyrt med flere lommer for å oppbevare små nødvendigheter eller varme hendene.

  7. Stilig Logo-Detalj: Den ikoniske Arena-logoen er diskret plassert, og symboliserer kvalitet og pålitelighet.

  8. Allsidig Bruk: Egnet for en rekke aktiviteter, fra trening og idrett til fritidsbruk, TL Jr Bermuda er en allsidig shorts for unge energiske individer.

  9. Variert Fargeutvalg: Tilgjengelig i forskjellige farger, slik at unge utøvere kan velge den som passer best til deres personlige stil.

Arena TL Jr Bermuda er mer enn bare en shorts – den er en essensiell del av garderoben for unge, aktive utøvere som ønsker å utforske verden med stil. Gi dem komfort og sporty utseende med TL Jr Bermuda fra Arena