2706 2706 2706 2706 2706 2706 2706

Arena W Pwskin Carbon Core Fx Fbslob

Ocean Blue

Varenr: 3-3655-730
Andre farger
Arena W Pwskin Carbon Core Fx Fbslob Black/Gold
Størrelse
Veil.5 999,-

Arena Carbon Core Open Back – Kraft, Komfort og Eleganse i Én Badedrakt!

Arena Carbon Core Open Back er skapt for de dedikerte kvinnelige svømmerne som søker det ypperste innen ytelse og komfort. Denne badedrakten kombinerer avansert teknologi med et elegant design, og gir deg en konkurransefordel i bassenget.

Hovedegenskaper:

  1. Carbon Cage Teknologi: Integrert med Carbon Cage teknologi gir denne badedrakten lett kompresjon og støtte til kroppens kjerne, forbedrer kraft og utholdenhet under svømming.

  2. Open Back Design: Den åpne ryggen gir optimal bevegelsesfrihet og reduserer vannmotstanden, slik at du kan oppnå maksimal rekkevidde og effektivitet i hvert svømmetak.

  3. Smart Stretch: Designet med Smart Stretch teknologi gir drakten en tettsittende passform samtidig som den gir naturlig bevegelsesfrihet, forbedrer din svømmeopplevelse.

  4. Ultralett Materiale: Laget av ultralett materiale som reduserer vekt og motstand i vannet, gir optimal flyt og hastighet.

  5. Seamless Bonding: Den seamless bonding-teknologien reduserer vannmotstanden ytterligere og gir en jevn overflate for å maksimere strømlinjeformen.

  6. Water Repellency: Overflaten har vannavstøtende egenskaper, slik at drakten tørker raskt og beholder lettelsen selv etter flere treningsøkter.

  7. Elegant Design: Den stilfulle og moderne designen er ikke bare funksjonell, men også estetisk tiltalende, og skiller deg ut på startblokken.

  8. Arena Logo Detaljer: Den ikoniske Arena-logoen er tydelig synlig og symboliserer kvalitet og pålitelighet.

Arena Carbon Core Open Back gir deg ikke bare det beste innen teknologi, men også en elegant og stilig badedrakt som vil hjelpe deg med å prestere på ditt beste i konkurransen. Gjør deg klar til å erobre vannet med stil og kraft!