5162 5162

Arena W Powerskin ST NEXT Open Back

Black

Varenr: 3-5873-50
Andre farger
Arena W Powerskin ST NEXT Open Back Navy
Størrelse
Veil.1 699,-

W Powerskin ST NEXT Open Back – Overlegen Støtte og Aerodynamikk for Konkurranse!

Gjør deg klar til å dominere svømmebassenget med Arena W Powerskin ST NEXT Open Back. Denne konkurransedrakten er designet for seriøse svømmere som søker topp ytelse, overlegen støtte og uovertruffen aerodynamikk under vann.

Hovedegenskaper:

  1. Open Back Design: Powerskin ST NEXT har et åpent ryggdesign som gir deg maksimal bevegelsesfrihet og minimal motstand i vannet. Denne designfunksjonen er ideell for konkurransesvømmere som krever økt fleksibilitet og effektive svømmetak.

  2. Compression Fit Teknologi: Drakten er konstruert med Compression Fit-teknologi, som gir en tettsittende passform som støtter musklene og reduserer muskelvibrasjon. Dette bidrar til å forbedre kraften og utholdenheten din under intensiv svømming.

  3. Avansert Stoffteknologi: Laget med avanserte materialer som kombinerer klorresistens, elastisitet og pusteevne. Stoffet gir en kompresjonseffekt for å øke blodsirkulasjonen og forbedre muskelstøtten, samtidig som det reduserer vannmotstanden.

  4. Flatlock-sømmer: Powerskin ST NEXT er konstruert med flatlock-sømmer som gir en jevn overflate mot huden, reduserer friksjon og forhindrer ubehag under lange svømmesesjoner.

  5. Aqua Core Teknologi: Den innovative Aqua Core-teknologien bidrar til å opprettholde en optimal kroppstemperatur, slik at du kan prestere på ditt beste under konkurranser. Dette gjør Powerskin ST NEXT til det perfekte valget for seriøse svømmere som streber etter toppytelse.

  6. Moderne Grafikk: Drakten har moderne grafiske elementer som gir den et stilfullt utseende. Velg din favorittfarge og skill deg ut ved bassenget med en drakt som ikke bare yter, men også imponerer visuelt.

  7. FINA-godkjent: Powerskin ST NEXT er FINA-godkjent, noe som betyr at den er godkjent for bruk i konkurransesvømming på høyt nivå.

Ta din konkurranseytelse til neste nivå med W Powerskin ST NEXT Open Back. Uansett om du er en eliteutøver eller ambisiøs konkurranseutøver, vil denne drakten gi deg den kanten du trenger for å nå toppen av podiet. Utforsk grensene dine og erobre bassenget med W Powerskin ST NEXT Open Back fra Arena!