4585 4585 4585

Arena Team Bermuda Panel

Royal

Varenr: 3-4907-800
Andre farger
Arena Team Bermuda Panel Black
Arena Team Bermuda Panel Navy
Arena Team Bermuda Panel Red
Størrelse
S
M
L
Veil.649,-

Arena Team Bermuda Panel: Stilfullt og Ytelsesorientert Shorts

Forsterk din svømmestil og oppnå topp ytelse med Arena Team Bermuda Panel. Denne banebrytende shortsen kombinerer avansert teknologi med et moderne design, og er skapt for svømmere som søker komfort og stil på samme tid.

Egenskaper:

  1. Innovativt Design: Team Bermuda Panel kombinerer et moderne snitt med strategisk plasserte paneler for å gi en dynamisk og sporty look. Den er utformet for å gi deg bevegelsesfrihet samtidig som den gir støtte og kompresjon der det trengs mest.

  2. Lett og Pustende Materiale: Laget av et lettvektsmateriale som gir optimal pusteevne, sørger Team Bermuda Panel for at du holder deg komfortabel.

  3. Holdbar Konstruksjon: Arena er kjent for sin kvalitet, og Team Bermuda Panel er ingen unntak. Den er laget med materialer av høy kvalitet for å sikre holdbarhet og lang levetid, selv ved hyppig bruk.

  4. Elastisk Linning: Med en elastisk linning gir denne shortsen en tilpasset passform som sitter behagelig på hoftene. Den er enkel å ta på og av, samtidig som den sikrer at buksen sitter på plass under styrkeøkyer

  5. Flere Fargealternativer: Velg din favorittstil blant flere tilgjengelige fargealternativer. Enten du foretrekker en dristig kontrast eller en mer dempet nyanse, gir Team Bermuda Panel deg muligheten til å uttrykke din personlige stil.

Opplev overlegen komfort og stil i bassenget med Arena Team Bermuda Panel. Gjør deg klar til å skille deg ut og prestere på ditt beste. Kjøp din Arena Team Bermuda Panel i dag, og ta det første svømmeslaget mot en mer stilfull svømmeopplevelse.