2758 2758

Arena W Pwskin Carbon Glide Fbslcb

Black/Gold

Varenr: 3-3664-105
Andre farger
Arena W Pwskin Carbon Glide Fbslcb Ocean Blue
Størrelse
Veil.5 999,-

Arena W Powerskin Carbon Glide Closed Back: Ytelse i Verdensklasse

Gjør deg klar for å dominere i bassenget med Arena W Powerskin Carbon Glide Closed Back. Denne svømmedrakten kombinerer avantgarde teknologi med et stilig design, og gir deg den ultimate konkurransedyktige kanten.

Egenskaper:

  1. Carbon Glide Teknologi: Denne drakten er utstyrt med Arena's banebrytende Carbon Glide-teknologi, som gir eksepsjonell kompresjon og reduserer vannmotstand for raskere svømming. Dette er et must for svømmere som streber etter topphastigheter.

  2. Closed Back Design: Powerskin Carbon Glide har en lukket ryggdesign som gir ekstra støtte og optimalisert bevegelsesfrihet. Dette gir svømmeren en strømlinjeformet passform som minimerer motstand og forbedrer hydrodynamikken.

  3. Ultralett Materiale: Laget med ultralett materiale, gir denne drakten en følelse av vektløshet i vannet. Den innovative kombinasjonen av karbonfiber og elastan gir ekstraordinær fleksibilitet uten å ofre støtte.

  4. Effektiv Muskelkompresjon: Powerskin Carbon Glide gir målrettet muskelkompresjon, noe som hjelper svømmeren med å opprettholde optimal kroppsposisjon og redusere tretthet under lengre svømmeøkter.

  5. Redusert Vanntrekk: Den glatte overflaten av drakten reduserer vanntrekk og gir svømmeren en konkurransedyktig fordel. Hver detalj av Powerskin Carbon Glide er designet for å øke hastighet og effektivitet i vannet.

  6. Stilfullt Design: Denne drakten kombinerer teknisk innovasjon med en stilig estetikk. Det diskrete, men moderne designet gir svømmeren et selvsikkert utseende på startblokken.

Arena W Powerskin Carbon Glide Closed Back er den ultimate drakten for konkurrerende svømmere som søker topp ytelse og hastighet. Kjøp din drakt i dag og opplev det beste innen svømmeutstyr fra Arena.