2779 2779 2779 2779

Arena M Pwskin Carbon Glide Jammer

Ocean Blue

Varenr: 3-3665-730
Andre farger
Arena M Pwskin Carbon Glide Jammer Black/Gold
Størrelse
Veil.3 999,-

Arena Carbon Glide Jammer – Maksimer Ytelsen med Avansert Svømmeteknologi!

Arena Carbon Glide Jammer for Herre er skapt for svømmere som søker topp ytelse og enestående komfort under intensive treningsøkter og konkurranser. Denne jammeren kombinerer avansert teknologi med en behagelig passform for å hjelpe deg med å nå dine svømmemål.

Hovedegenskaper:

  1. Carbon Cage Teknologi: Utstyrt med Arena's innovative Carbon Cage-teknologi, som gir målrettet støtte til viktige muskelgrupper, reduserer muskelvibrasjon og forbedrer kraftoverføringen i hvert svømmetak.

  2. VX Carbon Materiale: Laget av VX Carbon-materiale som gir overlegen kompresjon, optimal fleksibilitet og holdbarhet, slik at du kan oppnå maksimal ytelse i vannet.

  3. Hydrodynamisk Design: Den hydrodynamiske profilen reduserer vannmotstanden, gir økt fart og effektivitet i svømmetakene, og hjelper deg med å oppnå personlige rekorder.

  4. Smart Stretch: Den avanserte Smart Stretch-teknologien gir en perfekt balanse mellom komfort og kompresjon, slik at du kan bevege deg fritt uten å ofre støtte.

  5. Ultralett Konstruksjon: Den ultralette konstruksjonen gir en behagelig følelse og reduserer tretthet, slik at du kan opprettholde høy ytelse gjennom hele treningsøkten.

  6. Justerbar Snøring: Den justerbare snøringen i midjen gir en tilpasset passform, og jammeren forblir på plass selv under de mest intense svømmeøktene.

  7. Arena Logo Detaljer: Den ikoniske Arena-logoen er diskret plassert og symboliserer kvalitet og pålitelighet i svømmeutstyr.

  8. Velegnet for Konkurranse: Designet med tanke på konkurranse, Carbon Glide Jammer for Herre er det perfekte valget for svømmere som søker å dominere i bassenget.

Opplev suveren komfort og ytelse med Arena Carbon Glide Jammer for Herre. Ta ditt svømmenivå til nye høyder og oppnå dine svømmeambisjoner med denne avanserte svømmebuksen fra Arena