2926 2926 2926 2926

Arena W Threefold two pieces

Black

Varenr: 3-4062-548
Størrelse
Veil.799,-

Arena W Threefold Two Pieces – Eleganse og Ytelse i Harmoni!

Arena W Threefold Two Pieces er et sofistikert svømmeensemble som kombinerer moderne stil med avansert ytelse. Dette settet gir deg muligheten til å skinne både ved bassenget og på stranden.

Hovedegenskaper:

  1. Tredelt Design: W Threefold Two Pieces består av en overdel, underdel og en elegant midtseksjon som harmonisk binder ensemblet sammen. Dette tredelte designet gir deg et unikt og stilig utseende.

  2. Høytytende Materiale: Laget av avanserte svømmematerialer som kombinerer elastisitet og holdbarhet. Materialet gir deg komfort og bevegelsesfrihet mens det opprettholder formen gjennom svømmesesongen.

  3. Elegant Top: Toppens design er en blanding av sporty og elegant, og gir støtte samtidig som den opprettholder en feminin silhuett. Skulderbåndene gir ekstra stil og sikkerhet.

  4. Flatterende Bunnshorts: Bunnshortsene er designet for å være både flatterende og funksjonelle. De gir tilstrekkelig dekning samtidig som de gir deg frihet til å bevege deg naturlig.

  5. Midtseksjon med Kontrastdetaljer: Midtseksjonen har kontrastdetaljer som legger til en ekstra dimensjon til ensemblet. Det gir også en illusjon av en smalere midje for en ekstra flatterende effekt.

  6. Elastisk Midje med Snor: Den elastiske midjen på bunnshortsene er utstyrt med en justerbar snor, slik at du kan tilpasse passformen for ekstra komfort og sikkerhet.

  7. Arena Logo Detaljer: Den ikoniske Arena-logoen er diskret plassert på ensemblet, og symboliserer kvalitet og prestasjon innen svømmeindustrien.

  8. Farger og Størrelser: W Threefold Two Pieces er tilgjengelig i forskjellige farger og størrelser, slik at du kan velge den som passer din personlige stil og kroppsform.

Arena W Threefold Two Pieces er ikke bare et svømmeensemble; det er en kunstnerisk uttrykk for din personlige stil og selvtillit. Sett på deg dette sofistikerte settet og nyt enhver svømmetur med en touch av eleganse!