4975 4975

Arena W Icons Team Two Pieces

Navy White

Varenr: 3-5037-701
Størrelse
Veil.899,-

Arena W Icons Team Two Pieces – Stilfullt Matchet Svømmeensemble!

Arena W Icons Team Two Pieces gir deg en elegant og komfortabel svømmeopplevelse med et matchet sett som kombinerer stil og ytelse. Dette ensemblet er designet for selvtillit og bevegelsesfrihet i vannet.

Hovedegenskaper:

  1. Koordinert Design: Icons Team Two Pieces består av en matchende topp og bunn, nøye utformet for å skape et koordinert utseende. Den stilfulle designen gir deg et komplett svømmeensemble.

  2. Høytytende Materiale: Laget av avansert svømmeteknologi, gir materialet både elastisitet og holdbarhet. Det sikrer rask tørking og komfort selv etter lengre svømmeturer.

  3. Sporty Top: Toppens sporty design gir tilstrekkelig støtte og bevegelsesfrihet. Den er konstruert for å holde seg på plass uansett aktivitet i vannet.

  4. Komfortable Bunnshorts: Bunnshortsene har en passform som balanserer stil og komfort. De gir tilstrekkelig dekning samtidig som de gir deg frihet til å bevege deg naturlig.

  5. Elastisk Midje med Snor: Den elastiske midjen på bunnshortsene er utstyrt med en justerbar snor, slik at du kan tilpasse passformen etter dine preferanser.

  6. Arena Logo Detaljer: Den velkjente Arena-logoen er diskret plassert på ensemblet, symboliserer kvalitet og prestasjon innenfor svømmeindustrien.

  7. Farger og Størrelser: Icons Team Two Pieces er tilgjengelig i forskjellige farger og størrelser, slik at du kan velge den som passer din personlige stil og kroppsform.

  8. Ideelt for Svømmetrening og Fritidsbruk: Dette ensemblet er velegnet for både treningsøkter og avslappet svømming. Det er et allsidig valg for enhver vannaktivitet.

Arena W Icons Team Two Pieces er mer enn bare et svømmeensemble; det er et uttrykk for din individuelle stil og svømmeentusiasme. Sett på deg dette matchende settet og nyt svømmeopplevelsen med stil og selvtillit!