5194 5194

Arena M Powerskin ST NEXT Jammer

Black

Varenr: 3-5875-50
Andre farger
Arena M Powerskin ST NEXT Jammer Aquamarine
Arena M Powerskin ST NEXT Jammer Navy
Størrelse
Veil.1 099,-

M Powerskin ST NEXT Jammer – Overlegen Ytelse og Aerodynamikk for Alvorlige Svømmere!

Forbered deg på å nå nye høyder i svømmeverdenen med Arena M Powerskin ST NEXT Jammer. Denne teknologisk avanserte konkurransedrakten er designet for å levere overlegen ytelse, støtte og aerodynamikk, og hjelper deg med å kutte gjennom vannet som en proff.

Hovedegenskaper:

  1. Jammer Design: Powerskin ST NEXT Jammer har en lang shorts-stil som gir økt dekning og muskelstøtte. Den strømlinjeformede silhuetten gir minimal vannmotstand, og er ideell for seriøse svømmere som søker en konkurransedrakt med maksimal effektivitet.

  2. Compression Fit Teknologi: Den avanserte Compression Fit-teknologien gir en tettsittende passform som støtter musklene og reduserer muskelvibrasjon. Dette ikke bare øker kraften og utholdenheten, men gir også en eksepsjonell følelse av styrke under hvert svømmetak.

  3. Avansert Stoffteknologi: Laget med cutting-edge materialer som kombinerer klorresistens, elastisitet og pusteevne. Stoffet gir en kompresjonseffekt for å øke blodsirkulasjonen og bidrar til å forbedre muskelstøtten, samtidig som det reduserer vannmotstanden.

  4. Flatlock-sømmer: Powerskin ST NEXT Jammer har flatlock-sømmer for å gi en jevn overflate mot huden, redusere friksjon og eliminere risikoen for ubehag under intensive treningsøkter eller konkurranser.

  5. Aqua Core Teknologi: Den innovative Aqua Core-teknologien bidrar til å opprettholde en optimal kroppstemperatur, slik at du kan yte på ditt beste under alle forhold.

  6. Moderne Grafikk: Drakten er designet med moderne grafiske elementer som gir den et stilig utseende. Velg din favorittfarge og vis din personlige stil ved bassenget.

  7. FINA-godkjent: Powerskin ST NEXT Jammer er godkjent av FINA, noe som bekrefter at den møter de høye standardene for konkurransebruk på internasjonalt nivå.

Ta kontroll over svømmebassenget med selvtillit og kraft i M Powerskin ST NEXT Jammer fra Arena. Enten du er en konkurransesvømmer eller en dedikert utøver som ønsker å oppnå topp ytelse, vil denne Jammeren være ditt pålitelige valg for å nå nye svømme høyder. Skru opp intensiteten og utforsk potensialet ditt med M Powerskin ST NEXT Jammer!